Елен Колева по-прекрасна от всякога (Актрисата блести с нова визия)

Елен Колева по-прекрасна от всякога (Актрисата блести с нова визия)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева по-прекрасна от всякога

Елен Колева сияе с уникална визия. Актрисата блести с нов имидж и е по-прекрасна от всякога. Звездата изчезна за доста време от обществените партита и купони на столичния хайлайф, но явно това й се отразява повече от добре.

Хубавата Елен сияе. Тя се е отдала на източни философски учения, а освен това се изявява не само на сцената, но и на литературното поприще. Както е известно, актрисата имаше бурна връзка с писателя Калин Терзийски. Двамата се запознаха покрай работата по първата стихосбирка на актрисата.

Професионалните им отношения бързо се превърнаха в лични и те дори заживяха заедно. Но съжителството на две толкова темпераментни и свободолюбиви творчески души се оказа изключително трудно. И след няколко по-бурни раздели и събирания, двамата решиха, че е най-добре да сложат край на връзката си окончателно и завинаги.

Скоро след това Елен откри нова любов в лицето на очарователен французин. Двойката дори планираше брак, но актрисата се раздели изненадващо и с него. Очевидно красавицата все още не е готова да се раздели със свободата си, нито да зареже кариерата в името на любовта.

Към днешна дата Елен се е посветила на работата си, на приятелите си, както и на литературните си проекти. Актрисата обаче от ден на ден изглежда все по-красива и по-красива. Не е ясно дали зрелостта й е придала това одухотворение, или е под влияние на нова любов, но тъмнокосата изкусителка изглежда ослепително.

Елен Колева ослепителна сн. Фейсбук

Елен Колева ослепителна сн. Фейсбук

По всичко изглежда обаче, че тайната за сияещото лице на Елен е новият филм, в който участва. Неотдавна тя анонсира, че играе в лентата “ Перфектната сватба” на Робин Хоудън с режисьор Владлен Александров. Премиерата се очаква тази есен, а красивата актриса си пусна снимки и като индийка. Успоредно с това актрисата репетира за пиесата „Майстори“ на Рачо Стоянов. Пожелаваме й още много творчески успехи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар