Елен Колева откровена: Калин ме разболя; той: Тя ме шпионираше! (Шокиращи откровения)

Елен Колева откровена: Калин ме разболя; той: Тя ме шпионираше! (Шокиращи откровения)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева и Калин Терзийски с болезнени откровения за връзката си

Елен Колева разкри, че се е пропила заради писателя, а той е искал да спи с други

Елен Колева и Калин Терзийски направиха болезнени откровения за връзката си по време на престоя си във Фермата. Скандалната им афера е приключила няколко месеца преди участието им в риалити формата.

Елен Колева и Калин Терзийски болезнено откровени във Фермата

Елен Колева и Калин Терзийски болезнено откровени във Фермата

В снощния епизод на шоуто те сложиха точна на спекулациите дали са заедно, какво ги е разделило и какви са отношенията им. Оказа се, че край на връзката им е сложил Калин, който не е могъл да преодолее болезнената ревност на актрисата. Тя дотолкова се вманиачила по него, че му е влизала в личния профил във Фейсбук и е ровила в телефона му. Точно това е сложило и финалната точка на любовния роман, на който цялата държава беше в течение.

По нейните думи тази любов я е разболяла, тъй като е нещо, което никога преди не е изпитвала, той пък я определя като „забавна“.

Калин признава, че започнал да пие отново след като се събрал с актрисата, предават от hotarena.net. Най-голямата болка на Колева е, че докато били заедно Терзийски не спирал да търси и други жени.

„Калин твърдеше, че трябва да спи с други жени, защото те щели да се самоубиват ако не им обърне внимание. Калин ми каза, че харесва красиви жени и трябва да свикна с това.“, откровена е Елен. Той пък й отвръща, че е спасител и мисията му е да спасява жените.

„Ние нямаме проблем да сме заедно сега – преживяла съм го. Днес и с десет проститутки да дойде пред очите ми нищо няма да изпитам – аз претръпнах!“, категорична е актрисата и допълва, че със сигурност повече няма да бъде с писателя и ще се омъжи за друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар