Елен Колева аут от Фермата (Защо избяга от формата)

Елен Колева аут от Фермата (Защо избяга от формата)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева бяга от Фермата, вижте защо

Елен Колева избяга от Фермата. Популярната актриса разкри, че ще напусне шоуто като една от първите и то не по споразумение с продуцентите. Всъщност брюнетката ще се изнесе от предаването, защото ще трябва да играе в театър „Сълза и смях“ на 27 септември.

Както е известно, шест звезди влизат в Къщата, редом с редовните участници в предаването. Ася Капчикова, Крум Савов, Калин Терзийски, Елен Колева са само част от великолепната шесторка, която се кани да покаже на всички, че не се страхува да хване мотика и лопата, и да се поизпоти. Другите двама са рапърът Дий и моделката Гери Дончева, пише HotArena.
Елен Колева обаче се оказа звездата, която далеч не е най-добрата от всички и в същото време, която ще има най-чест досег с цивилизацията. Актрисата е постигнала договореност с продуцентите, да излиза от Къщата, когато се наложи.

Тя е една от първите, които ще излязат от Фермата, ако не заради дуел, то най-малкото заради ангажиментите си. Самата Елен, никога не е показвала способности и потенциал да се справя с предизвикателства като това да копа на село, а съдейки по последните слухове от шоуто, ентусиазмът, който е показала в началото, доста бързо е започнал да се изпарява.

Снимките на предаването вече текат и от 10 дни екипът снима. Първия Фермер на седмицата вече е известен, както и първите двама, готови да се дуелират.

Основното предизвикателство пред участниците е, не само да възстановят западнала стара ферма, но и да я направят работеща и функционираща, абсолютно перфектно. Освен това, много от тях ще се сблъскат и с други предизвикателства, тъй като екипът е решил да ги затрудни максимално тази година.

Елен Колева бяга от Фермата

Елен Колева бяга от Фермата

Що се отнася до местонахождението на участниците, фермата се намира край село Боснек — Перник. То е на над 1000 метра надморска височина, а времето там е ужасно студено, дори при ясно и слънчево лято. А когато наистина застуди, мнозина се питат, как участниците ще се справят в полевите условия, в които ще са принудени да живеят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар