Ето как Елена Паришева отпразнува рождения си ден

Гласувайте за статията

Фолк певицата посрещна празника в компанията на семейството си

Без купони, пищни партита или шумни промоции по медиите посрещна рождения си ден Елена Паришева. Фолк певицата, която преди няколко месеца роди първото си бебе, продължава да стои далеч от светлините на прожекторите.

Елена Паришева със скромен рожден ден

Елена Паришева със скромен рожден ден

За разлика от повечето си колежки, които не пестят сили и средства, за да честват рождените си дни, Елена предпочете да отбележи празника си в семеен кръг и само с неколцина приятели.

Откакто роди сина си Ивелин Попов — младши фолк фурията почти не се появява и по светски събития. Дори и родните папараци все по-рядко виждат певицата, тъй като вече няколко месеца живееше в Турция. Там изпълнителката се бе посветила изцяло на двамата си мъже и както се говори няма никакво намерение да се връща на музикалната сцена.

Независимо, че наскоро се върна в България, Елена все така живее уединено и нехае за клюките по свой адрес. Мълвата носи, че певицата готви ударно завръщане на музикалната сцена, но клюката бързо бе опровергана от близки на Паришева. Очевидно поне засега изпълнителката изцяло се е посветила на сина си, пишат от blife.bg. А за отглеждането му разчита не само на таткото Ивелин, а и на цялото си семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар