Елена Паришева чака второто бебе до дни (Нови снимки)

Елена Паришева чака второто бебе до дни (Нови снимки)
5 (100%) 1 vote

Елена Паришева се окръгли, ражда съвсем скоро

Фолк певицата Елена Паришева се посвети на семейния живот, вместо на сцената и очевидно това й доставя огромно удоволствие. Изпълнителката бе засечена от папараците на Николета Лозанова по време на пазар, заедно с малкия си син.

Изпълнителката вече е в последните дни на бременността си, а ако се вярва на слуховете очаква момиченце. Това е и основната причина Ивелин Попова да настоява съпругата му да се върне в България, а не да остане в Русия, където двойката пребивава през по-голяма част от времето си.

Бъдещата мама бе засечена на пазар с новия си джип, докато избираше обзавеждането за детската стая. Елена направо сияе и въпреки няколкото килограма, които е качила заради бременността, продължава да е в отлична форма и да изглежда прекрасно.

Съпругата на футболиста е сред най-популярните звезди на поп фолка, но за огромно разочарование на феновете не планира да се връща на сцената. След единствената й колаборация с фолк певицата Мария от миналата година, блондинката повече не се е занимавала с музикални проекти.

Вместо това предпочита да посвети вниманието си на семейството и детето си. А както се говори, вече ще има и второ.

Звездната двойка винаги стои далеч от прожекторите, като избягват всякакви интервюта свързани с личния им живот. Мнозина помнят, че и връзката си пазеха в строга тайна, докато напълно случайни папараци не ги издебнаха веднъж.

 

Скоро след това Елена Паришева прекрати участията си, тъй като беше бременна и се наложи да слезе от сцената. Дългогодишното очакване на завръщането й не се случи, въпреки че се смяташе, че миналата година фолк звездата най-накрая ще се завърне.

Бременната Елена Паришева ражда бебето до дни

Бременната Елена Паришева ражда бебето до дни

Но нищо подобно не стана и тя избра да се посвети на семейството си и да не се връща на сцената. А след раждането на второто си дете пък въобще няма планове да се занимава с музика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар