Елена Паришева с тежка изповед: Направих аборт в 4-тия месец! (Всичко за ужаса)

Гласувайте за статията

Елена Паришева за първи път проговаря за ужаса, който е преживяла

Елена Паришева е била принудена да махне детето си

Елена Паришева направи тежка изповед. За първи път певицата публично признава за най-голямата драма в живота си, а именно фактът, че е загубила бебе, когато е била бременна в четвъртия месец.

„Трябва да се споделят такива неща, нека да се види, че дори и тези, които са богати и успели, не са много щастливи“, разкри Елена Паришева в откровена изповед.

Фолк певицата призна, че се е наложило да направи аборт в 4-тия месец заради проблемна бременност, узна Hotarena.net.

Оказало се, че не може да усвоява фолиевата киселина и лекарите препоръчали плодът незабавно да се махне, пише в. „ШОУ“.

Точно по това време таткото Ивелин Попов изпусна дузпа в 75-ата минута на мача България – Малта и цялата футболна общност се обърна срещу него. Никой не е подозирал каква лична мъка изживява точно в този момент Попето.

Елена Паришева е загубила дете от Ивелин Попов

Сега Паришева признава за семейната им драма, за да може да стигне до повече жени с този проблем.

Намекват и за тайната сватба, за която толкова се шушука из медиите. Според таблоидите е била в Русия в много тесен кръг.

Паришева и Попето не потвърждават категорично, но е факт, че футболистът нарича Елена „съпругата ми“, а майка й – „тъщата“.

Друг любопитен факт е как Попов е преследвал певицата в продължение на 5 години по клубовете. Налагало се Паришева да го гони с охрана. Шокираща подробност, която двамата не признават обаче, е как футболистът е бил толкова настоятелен, че я преследвал с колата си. Елена Паришева е била изключително стресирана в началото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар