Елена Паришева и Ивелин Попов по-влюбени от всякога (Вижте как се забавляват – Снимки)

Гласувайте за статията

Елена Паришева и Ивелин Попов се завърнаха за малко в България

Елена Паришева и Ивелин Попов са по-влюбени от всякога. Напук на слуховете за криза в брака им, футболистът и певицата се радват на връзката си. И дори за кратко се прибраха в България, за да се позабавляват в родна дискотека.

Двамата пиха, пяха и танцуваха, а в моментите на екстаз хвърляха купища салфетки, както повелява етикетът на нощния чалга живот. Попето и Елена живеят през по-голямата част от годината в Русия, където футболистът играе в местното първенство. При кратките си прибирания до България те използват времето, за да си почиват и да се видят с близки и приятели. Двамата тотално бяха загърбили нощния живот и предпочитаха да стоят далеч от публични изяви, защото по техни думи им е писнало да са в устата на хората, писа „България Днес“.

Елена Паришева и Ивелин Попов

Снимка: ХотАрена

Но въздържанието приключи в понеделник вечерта, когато футболистът и фолкпевицата купонясваха в Студентски град в столицата. Елена пиеше бяло вино, а Попето залагаше на танците. Националът в миналото беше известен с подвизите си в нощните заведения. Той често се забавляваше до сутринта по баровете, а имаше и случай, при който имаше физически сблъсъци с охранители.

По време на първото им излизане на чалготека от години Попето и Елена Паришева купонясваха в компанията на нейните колежки Кали и Еми Стамболова. Цялата парти банда се включиха в хвърлянето на салфетките, които в един момент буквално затрупаха забавляващите се и те трудно се придвижваха из сепарето.

Снимка: ХотАрена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар