Елена Бербатова съсипва кариерата на Димитър (Прецака го с милиони)

Елена Бербатова съсипва кариерата на Димитър (Прецака го с милиони)
4 (80%) 1 vote

Елена Бербатова  прецака Митко с милиони, тя не алчна и не обича да пилее пари като повечето жени на футболисти

Елена Бербатова съсипва кариерата на Митко. Бербатов получил предложение за 6 милиона евро на година от китайски клуб. Той споделил с Елена за шеметната заплата, която щял да получава ако осъществи трансфер. Половинката му щом чула отговорила с твърдо не.Елена и Митко

Елена Бербатова е непреклонна. Тя изтъкнала на Бербо, че нямат нужда от пари. Не искала да чуе той да рита за Китай. Това щяло са съсипе семейния им живот. Отказала и двата варианта, които й предложил футболиста.

Единият е да отиде цялото семейство да живее в азиатската страна. Половинката на Бербо твърдо била против да заведе щерките си в Китай. Това щяло да им се отрази зле и Елия и Дея трудно ще се адаптират към порядките в новия по-различен свят, научаваме от Hotarena. net.

Елена Бербатова не иска да чуе за другия вариант. Димитър Бербатов сам да отиде за две години разделен от семейството си. Въпреки колосалната сума от 10 милиона лева тя не се полакоми да рискува да загуби съпруга си. „Имаме си достатъчно пари. Ако нямахме, можеше да приемем“, разбила на пух и прах надеждите на Митко.

Бербатов отказал на китайците, а те хукнали да му вдигат възнаграждението с още хилядарки. Как да им обясни, че не парите са проблема, а Лени, която повече държи на семейството, а не на сумите.

Въпреки, че Елена така прецаква кариерата на Бербо и той ще понесе колккосална загуба двамата не са се карали, а са се разбрали като цивилизовани големи хора.

Елена Бербатова не обича да хвърля на вятъра пари. Не, че няма възможности. Просто възпитанието й е такова, споделят нейни близки.  Слуховете разказват, че именно заради тази нейна черта Бербатов я харесал за съпруга и сега му се налага да й сърба попарата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар