Елена Бербатова се поболя от анорексия заради ревност (Вижте докъде се докара)

Гласувайте за статията

Елена Бербатова болна от ревност, футболната съпруга се докара до анорексия

Елена Бербатова е на път да да се разболее от анорексия заради ревността, която я докарва до крайност. От както Бербо скъса с футбола и се прибра в родината жена му съвсем започна да се страхува, че някоя силиконова кукла или златотърсачка току виж й го отмъкнала под носа.

Елена Бербатова ще си загуби дънките от прекалена слабост Снимки: hotarena.net

Запознати разкриват, че хубавата Елена е развила мания към тренировките във фитнеса. Вае тялото си като вече е оформила коремни плочки. Но използвала и хранителни добавки за да е стегната фигурата й, предават от hotarena.net.

Снимки: hotarena.net

Госпожа Бербатова не хапвала нищо друго освен плодове и зеленчуци, издават нейни близки. Много внимавала да не качи някое и друго кило отгоре и да развали фигурата си.  На която могат да завидят много по-млади девойки от нея. Но прекалената суетност може да й докара анорексия, притесняват се за нея най-верните й приятели. И то от ревност, за която Митко не й дава повод.

Снимки: hotarena.net

Доказателство, че Бербатова спазва стриктна диета е случката преди известно време. Когато семейството без двете си деца бе забелязано от папараци да похапва обедно. Елена не сложи нищо в уста освен лимонада и салата от домати. Докато Бербо изгълта цяла пица без да се притеснява, че си направи калорийна бомба.

Семейството на Димитър Бербатов е едно от най-здравите и сполетени в гилдията на футболистите. И издържа през годините макар често да бяха разделени заради ангажиментите на футболиста. Не е разумно половинката му да се поболее заради едната ревност, но тя си е такава, коментират феновете им.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар