Елена Бербатова се изнесе от дома им с Митко! (Всичко за звездната раздяла)

Гласувайте за статията

Приемана за безоблачна, връзката на Димитър и Елена Бербатова все повече се пропуква.

Елена Бербатова определено не влиза в общоприетите рамки за футболна съпруга. Тя винаги е била в сянката на известния си мъж и не е търсела слава, а спокойствие за себе си и децата си. Винаги е била и търпелива по отношение на професионалните му ангажименти. Но всяко търпение има своята точка на кипене. А тази на красавицата явно вече е достигната!

Преди дни спокойствието в дома на семейството е било разбито на пух и прах! Елена Бербатова не издържала на напрежението покрай благотворителния мач, който Митко организира. Тя винаги е подкрепяла неговите дейности в тази сфера. Този път, обаче, те са за сметка на най-ценното – неговите близки.

От миналата година се носят слухове, че Бербо ще сложи край на професионалната си футболна кариера. В момента той е без отбор, но отрече да се пенсионира. Футболистът обещал на съпругата си Елена Бербатова следващите месеци да се посвети изцяло на семейството си и да успее да навакса  поне малко пропуснатите мигове с тях.

Но, вместо да застане зад думите си, Митко се захвана с ново начинание, което изпива цялото му време. Благотворителният мача е след броени дни, но подготовката му тече с пълна сила. В резултат на това, в последните три месеца футболистът се появявал в дома си само за да хапне и да се наспи за няколко часа. Но и тогава бил само тялом при любимите си хора, а по телефона продължавал да урежда подробности, пише hоtarena.net.

Така, в един момент, нервите на Елена Бербатова не издържали. Тя стегнала своя багаж и този на децата си и отпрашила с лъскавото Бентли към Слънчев бряг. В курорта семейството притежава огромен апартамент, където всяко лято си почива в компанията на близки и приятели.

Митко вбеси Елена Бербатова

Митко вбеси Елена Бербатова

Този път, обаче, футболната съпруга предпочела да се скрие от мъжа си в морския им дом. Елена Бербатова се заканила, че няма да се върне в София преди прословутия благотворителен мач. Дори присъствието й на самото събитие е под въпрос, както и мира и разбирателството между нея и Бербо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар