Елена Бербатова зарязва Митко? (Вижте какво му причинява от ревност)

Гласувайте за статията

Елена Бербатова се е поболяла от ревност по мъжа си.

Футболната половинка Елена Бербатова е предприела пореден отчаян ход в изблик на ревност. Поводът – Митко заминал без нея на родното Черноморие. Причината – бившата му половинка Даниела Арнаут. Дългокраката красавица веднага разбрала, че нейната голяма любов също се подвизава край морския бряг и веднага се заканила пред познати, че ще го намери и ще направи всичко, на което е способна, за да си го върне.

Даниела и Бербатов имаха бурна връзка преди той да се задоми с Елена, а някои шушукат, че и след брака е отскачал в леглото на модела. Именно затова съпругата на футболиста треперела от ужас, че старата любов ръжда не хваща и като нищо Митко ще се подхлъзне на женските й номера. Недоумявала и защо той не я искал за компания на морската си ваканция и седейки вкъщи с подозренията си, се съгласила на една прекалена стъпка.

Щом изплакала мъката си пред свои близките приятелки, Елена Бербатова получила съвет, на който първо погледнала с недоумение, но от отчаяние приела. Тя наела частен детектив, който да следи всяка стъпка на Митко докато е на морето и да й докладва нон-стоп дали около него не се забелязва настървената да си го върне Даниела. Така ежедневието на футболната съпруга по време на морския престой на мъжа й преминавало с телефон в ръка, очаквайки да чуе най-лошото, пише slava.bg.

Засега не е ясно дали така желаната от Арнаут среща се е състояла, но е повече от очевидно, че самочувствието й скача до небесата заради притесненията ма настоящата половинка на футболиста. Моделът дори си позволи да се изцепи, че Елена Бербатова трябва да й е благодарна, защото ако тя не е била опитомила Митко преди да се запознаят, сега той надали е щял да бъде съпруг и баща, а по-скоро хаймана.

Димитър Бербатов с детектив по петите заради Елена

Елена не спира да се съмнява в Митко

С тези свои думи Даниела станала още по-черна в очите на съперничката си, защото й придавали още по-голяма важност в живота на Бербатов. Двамата се разделиха, след като тя се разприказва за връзката им, а днес заплашва и Елена Бербатова, че знае доста пикантни неща за нея и ще стане интересно, ако се разприказва, но засега предпочита да мълчи.

Даниела Арнаут

Даниела Арнаут

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар