Елвиса побърква Емануела с ревността си (Вижте на какво я подлага)

Гласувайте за статията

Емануела се насади на пачи яйца с новото си гадже.

Въпреки че изглежда на крилете на любовта, Емануела вече е разбрала, че новата й връзка ще бъде всичко друго, но не и безпроблемна. Преди месец-два фолк певицата се загаджи с Мартин Елвиса. Той е омъжен, но заряза жена си Гергана заради изкусителката. А сега се чуди какво да я прави!

Емануела определено е свободолюбива натура и не може да търпи някой да й казва какво да прави. Освен това, устата й знае много и не цепи басма на никого. А Мартин Николов прави доста усилени опити да я затвори в златна клетка. Това, разбира се, не би могло да доведе до нищо добро!

Оказва се, че Елвиса страда от патологична ревност. При него тя си е буквално болестно състояние, което някоя жена не би изтърпяла. Дори сега фолк певицата се чуди на доскорошната му съпруга как е удържала на този тормоз. А може би той да е насочен тенденциозно към нея. Както всички знаят, Емануела има доста скандална репутация, особено по адрес на мъжете в живота си.

Тъй като е публична личност, настоящата й половинка е чувал какво ли не за нея. Проблем е, че не търси нейната гледна точка, а вярва сляпо на всичко казано и написано. Мартин Николов направо позеленявал от ярост, когато в негово присъствие някой спомене нещо за бившо гадже или съпруг на Емануела, пише hotnews.bg.

За да бъде убеден, че тя му е вярна, нотариусът и професионален покер играч е предприел доста крути мерки. Те изумяват всички, и на вече нея! Елвиса е добил навика да вдига телефона на красивата си половинка всеки път когато са заедно и когато я потърси мъж. Той започвал да разпитва кой е от отсрещната страна на телефона и по какъв повод търси певицата.

Емануела няма да издържи дълго този тормоз

Емануела няма да издържи дълго този тормоз

Шашнатите мъже трябвало да се обясняват, че искат да уредят ангажимент на Емануела и няма нищо между тях. Въпреки това, Николов продължавал да слухти, докато любимата му говори и бере срам. Елвиса вече не изпуска и участие на фолк певицата и иска денонощно да бъдат заедно. Но дали няма прекалено скоро да я задуши с тази своята любов?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар