Елвиса отказал да се ожени за Емануела (Вижте истинската причина за раздялата им)

Гласувайте за статията

Елвиса не ще да чуе за брак с Емануела, любовникът на певицата бяга като дявол от тамян от олтара

Емануела жестоко е разочарована от последното си гадже. Тя все още е много влюбена в Мартин Елвиса. Но не може да преглътне, че любовникът й не иска да я заведе пред олтара.

За раздялата на Еми и Николов се заговори отдавна. Но не се знаеше каква е истинската причина. Певицата с недомлъвки ту признаваше, че свободна жена, ту пък не даваше да се издума, че се е разделила с гаджето си.

Във фолк средите обаче се говори, че малко преди фолк дивата да влезе в Къщата на Големия брат между двамата се разразил поредния голям скандал.

Чалга дивата, която на 8 ноември чукна 37 години драпала да се разпишат в гражданското и да създадат законно семейство. Мартин обаче, който вече има един брак зад гърба си се бил заклел за нищо на света да не се жени повторно. И това било основната причина с певицата отново да стигнат до нови препирни и разправии.

Емануела побесняла и му заявила в прав текст, че слага окончателен край  на връзката им.Като заявила, че ще влезе в „БИГ Брадър” и ще си намери мъж.

Запознати издават, че така тя се надявала да стресне любимия си със заплахите. Като май плана й ще проработи. По време на едно от участията й в столично заведение той се появил с огромен букет рози. За който бил пръснал не по-малко от хиляда лева. Но за съжаление охранителите, които я пазят при всяко излизане от Къщата не допуснали гузния й любовник до нея, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар