Елай на Благо Георгиев не познава татко си (Хлапето му вика „господине” + още за драмата)

Гласувайте за статията

Елай на Благо Георгиев забрави татко си, синът на футболиста му вика „господине”

Благо Георгиев, който е на път да стане баща на четвърто отроче има големи проблеми с отношенията с трите си предишни деца. Заради безразборните си връзки с най-различни жени бившата му и единствена законна съпруга Есмер прави всички възможно да го откъсне от сина му Елай.

И докато с другата си бивша половинка Христина Витанова все пак ескфутболистът успя да се споразумее да му дава децата с татарката удари на камък.

Снимка: Инстаграм

Есмер научила тригодишния си малчуган да се обръща към родния си баща с „желлад“, което в превод от казански значи „господин”, предават от lupa.bg.  Както е прието да се контактува с непознат мъж. А освен това Елай бил принуден да говори с Благой на „Вие”.

Нашенецът, който си дойде от Русия гол като пушка плаща на Есмер 3 хиляди долара месечна издръжка заради детето след развода. Той се бил разбрал да говори по телефона с наследника си поне три пъти в седмицата. Но зеленооката татарка намерила как да му вгорчи живота и да му развали удоволствието да контактува с хлапето.

Преди месеци Джизъса ходил в Москва където живаят Есмер и Елай. Благо направил неуспешен опит да се срещне със сина си. Рускинята не му вдигала телефона като го блокирала навсякъде и из социалните мрежи.

Трите деца на Благо Георгиев
Снимка: Инстаграм

Близки до ексфутболистът разправят, че Благо може и да са му слаби ангелите и да е голям женкар, но обича еднакво всичките си деца. Те укоряват Есмер и коментират, че постъпва лошо като отделя момчето от биологичния му баща.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар