Елай на Благой Георгиев не го познава (Всичко за драмата на Джизъса и сина му от Есмер – Снимки)

Елай на Благой Георгиев не го познава (Всичко за драмата на Джизъса и сина му от Есмер – Снимки)
2 (40%) 1 vote

Третият син на ексфутболистът Елай не знае, че Благо му е татко

Благой Георгиев, който си намери идеалната половинка в лицето на плеймейтката Златка Райков, с която идеално си пасна може да има всички блага света. Но това, че не може да общува с едно от децата си много му тежи.

Според слуховете и не само според тях, а и от снимките, които бившата половинка на Благо, с която той се раздели преди 3 години се вижда, че момченцето изобщо незнае, че има друг баща българин.

Синът на Благой Георгиев не познава баща си
Снимка: Инстаграм

Когато футболистът и Есмер се разделиха Елай бе твърде малък за да го помни. А Благо, който може да има слаб ангел обича еднакво всичките си деца. Дори след разделите с майките им не спира да се грижи за тях и ги обожава.

Точно тази негова слабост руската му бивша  съпруга е решила да използва като отмъщение за серийните му изневери през краткия им брак. Есмер не само, че го прокуди от Москва само с една жилетка на гърба, ами прекъсна и всякакви общувания на сина си с него, дори по телефона.

Елай на Благой Георгиев с новия си татки
Снимки: Инстаграм

Рускинята се постарала да заличи всичките спомени на Елай за истинския му баща и го убедила, че негов татко е сегашния й мъж Максим Давидов. В който се влюби доста наскоро след като се раздели с Благой.

Есмер често пуска снимки на мъника в социалната мрежа и не спира да подчертава, че в живота на сина й няма друг мъж освен Давидов. А във видеата често се чува как хлапето му вика „папа”, което в превод означава татко. И е ясно, че не Благо е наричан татко, а Макс, предават от hotarena.net, цитирайки „Уикенд“.

Това е най-голямата драма в живота на Джизъса, че едно от децата дори не знае, че му е баща.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар