Екс съпругата на Марио Симаро за брака им: Разводът ни беше най-хубавото нещо в него!

Екс съпругата на Марио Симаро за брака им: Разводът ни беше най-хубавото нещо в него!
4 (80%) 1 vote

Наталия Стрейнгард откри любовта от втори опит след развода с Марио Симаро

Марио Симаро и Наталия Стрейнгард бяха една от най-популярните двойки в Латинска Америка, но се разведоха след по-малко от 10 години брак. Днес актьорът е щастлив с доста по-млада жена до себе си, но невинаги е било така. Наскоро бившата му съпруга бе помолена да коментира отношенията им. И чаровната Дебора от „Соледад“ призна, че с екранния Хуан Рейс от „Трима братя — три сестри“ не поддържат никакви връзки след развода. Най-малкото защото нямат топли спомени и от брака си.

„Най-хубавото нещо в нашия брак беше разводът“, казва актрисата. Тя не крие, че се е омъжила доста млада и наивна, увлечена по своя колега. Ревността му и проблемите му с гнева и алкохола обаче повлияли пагубно на отношенията им.

Двойката се разделя бурно преди години, като Марио изпада в тежка депресия. Проблемите му с алкохола, честите пристъпи на гняв и конфликтите му с други актьори, стават причина не една и две продукции да го изгонят от състава си. Дори актрисата Лилибет Морильо, която е известна със спокойния си нрав отказва да работи с него. На актьора са му нужни повече от десет години, за да си стъпи на краката. А междувременно Наталия среща истинската любов, пише paraloscuriosos.com.

„20 години снимах в киното и когато най-накрая срещнах истинската любов, осъзнах, че това е мъжът, с когото бих желала да създам семейство. И то веднага. Наложи се да се откажа от кариерата си — и двамата много пътувахме, имаме три малки деца, просто трябваше да направя тази жертва. Съжалявам, че вече не мога да се снимам, но съм щастлива, че семейството ми е до мен. И не съжалявам, че взех това решение“, казва актрисата.

Марио Симаро и Наталия Стрейнгард с трагична любов сн. paraloscuriosos.com

Марио Симаро и Наталия Стрейнгард с трагична любов сн. paraloscuriosos.com

Що се отнася до Симаро, той не иска и да си спомня за бившата си съпруга. Актьорът казва, че тя си остава голямата му любов, но просто не им е било писано да бъдат щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар