Експерт: Меган Маркъл завиждаше на Уилям и Кейт! (Херцогинята натискала Хари да се конкурират с тях)

Гласувайте за статията

Кралски биограф срина Меган Маркъл със земята

Експертът Робърт Джобсън разкости Меган Маркъл. От думите му става ясно, че херцогинята на Съсекс е изпитвала болезнена ревност към Уилям и Кейт. Завистта ѝ към най-обичаната кралска двойка я провокирала да иска двамата с принц Хари да се конкурират с нея. Известно е, че херцозите на Кеймбридж имат невероятна харизма и са любимци на народа на Великобритания. Именно това не можела да понесе втората снаха във фамилията.

Заради огорчението си от непрестанните хвалебствия към Уилям и жена му Маркъл съвсем явно натискала Хари да излязат на преден план в представите на хората – намерение, което експертът определя като крайно неприемливо. Така по-големият брат и съпругата му допълнително наливали масло в огъня и правели живота ѝ черен. Освен това биографът не спестява и друга част от впечатленията си. Според Джобсън самият принц Хари не е направил нужното, за да въведе Меган в кралските порядки.

Макар да е имал тази възможност, той не се е постарал достатъчно. Експертът смята, че ако Хари бе подготвил Меган за живота в кралското семейство, нямаше да се стигне до Мегзит. „Да бъдеш част от кралското семейство, е много сериозна и тежка работа. Хората не вярват в това, но е истина. Животът във фамилията не е бляскав и не се е харесал на Меган“, цитира Джобсън woman.bg. Именно спестените подробности изиграли лоша шега на двойката. Така в крайна сметка се стигна до тяхното абдикиране от всякакви задължения, свързани с двора.

Сред страховете на Хари била най-вече възможността Маркъл изобщо да не се омъжи за него. Затова и след сватбата неприятната истина лъснала с целия си блясък. Липсата на предварителна подготовка всъщност довела до невъзможността жена му да свикне с порядките в двора. Именно след бягството си от Англия Меган забрави всякакви задръжки и не спря да критикува роднините си.

Меган Маркъл не можела да преживее популярността на Уилям и Кейт

Меган Маркъл не можела да преживее популярността на Уилям и Кейт
Снимка: фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар