Ексклузивно! Явор Бахаров арестуван след побой над бивше гадже (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

На Явор Бахаров му щракнаха белезниците, навръх 3 март набил бивше гадже и налетял на полицай

Явор Бахаров се озовал в ареста навръх националния празник 3 март. Актьорът налетял на бой на бивша приятелка в центъра на столицата. Грозният инцидент се разиграл в малките часове след полунощ. А свидетел на скандала станал  младеж от германски произход. Който хукнал да спасява момичето. Но Бахаров започна;л да млати и на него.

Докато Явор биел младежа минал полицейски патрул. Органите на реда ги разтървали, а девойката използвала суматохата и избягала.

Последвала документна проверка, която не се понравила на разярения актьор. Той се нахвърлил и на униформените като използвал юмруците си срещу тях. Но бил своевременно озаптен и прибран на топло в Първо районно управление.

При обиска се оказало, че звездата от „Стъклен дом” не носел лична карта. Говори се, че полицаите пропуснали да му направят тест за алкохол и наркотици. Но според по-прясна информация такъв му е направен и е бил отрицателен. В ареста по-малкия от братята Бахарови останал за 72 часа.

Явор Бахаров напуска следствената служба
Снимка: Телеграф

В последствие Явор бил осъден от Софийски районен съд по бързата процедура. Както е според Указа за дребно хулиганство. Бахаров-младши получил девет месечна пробация като не спирал да се извинява за грозната си постъпка.

Вчера следобед актьорът с кола на Националната следствена служба бил откаран в следствието заедно с още няколко арестувани. След като му били върнати личните вещи напуснал следствената служба.

Актьорът, който е 33 годишен не за първи път си има проблеми с правосъдието. Преди 8 години пак бе в ареста. Но този път бе арестуван за притежание на дрога, предават от електронното издание dnes.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар