Ексклузивно! Светлана Гущерова роди тайно трето дете (Фото)

Светлана Гущерова роди тайно третото си дете, видя Kliuki.net.

Моделката е дарила половинката си Християн Гущеров с трети наследник, а както и при предишните две раждания, цялото събитие беше пазено в пълна тайна до последно. Светлана криеше и корема си от суеверие, въпреки, че само преди дни беше разпозната на преглед в столична гинекологична клиника.

светлана гущерова роди
Снимки: Инстаграм

А наедрелите й форми не оставяха никакви съмнения, че раждането ще се случи съвсем скоро. Третото бебе на богаташката наследница се очакваше около Великден, а плеймейтката сама съобщи за щастливото събитие като качи в профила си в Инстаграм снимка от болницата.

Като акцент в нея беше букет червени рози, подарък от Гущеров за поредното й раждане. Не е тайна, че откакто е с Християн, Светлана бърза да ражда деца буквално едно след друго. Само за две години тя набързо забременя два пъти и дари милионера с дъщеря – Анелия-Добромира, и син Добромир.

Снимки: Инстаграм

Сега наред е и третият наследник, който, според запознати, ще носи името на баща си Християн или Християна, тъй като полът на детето все още не е оповестен официално. А онлайн зевзеците се бъзикат, че Гонзовица бърза да ражда, за да е сигурна, че ще получава цял живот издръжка от богаташа заради децата им. Дори и той да реши да я смени с друга.

Източник: Лупа

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.