Ексклузивно! Светлана Гущерова роди момиченце (Всичко за щастливото събитие)

Ексклузивно! Светлана Гущерова роди момиченце (Всичко за щастливото събитие)
3 (60%) 2 votes

Светлана Гущерова стана майка на момиченце, бебето проплака в сряда преждевременно

Светлана Гущерова дари съпруга си с малко момиченце след като двамата се ожениха на пищна церемония през лятото на миналата година.

Първото отроче на известната двойка се появи на бял свят в столична клиника. Макар очакванията да бяха то да се роди през месец март. Бебето било недоносено и затова за него се грижат неонатолозите. Поставено е в кувьоз и е под специално наблюдение.

Снимка: Инстаграм

Бившата плеймейтка кара тежка бременност и затова й се наложи често да ходи на преглед за да се увери, че бебето се развива добре. През последните дни влошеното й състояние наложило да роди преди определения термин.

По последна информация поне една седмица Светлана и новороденото ще трябва да останат в болницата под лекарско наблюдение. Притесненият татко Християн Гущеров стоял с часове в клиниката за да може да бъде във всеки един момент до съпругата си и малката си дъщеричка, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

Все още не е известно как младоженците са решили да кръстят бебето. За сега името се пази в тайна от родителите. Очаква се те сами да съобщят за щастливото събитие много скоро.

Досега бременната Светлана Гущерова не споделяше новини около бременността си както и новини за очакваното си първо дете. Тя сподели, че е суеверна и не желае зложелатели да й пращат лоша енергия.

Честито на родителите на малката госпожица Гущерова. Да е жива и здрава и много да ги радва!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар