Ексклузивно! Светлана Гущерова родила тайно момче (Всичко за новото бебе в богаташката фамилия)

Ексклузивно! Светлана Гущерова родила тайно момче (Всичко за новото бебе в богаташката фамилия)
5 (100%) 1 vote

При пълна секретност новата госпожа Гущерова дари фамилията с момче

Светлана Гущерова, която до сега нито веднъж не призна, че чака второ бебе е родила тайно само преди дни. Ексклузивната новина плъзна в социалната мрежа, благодарение на ПИК. Които са научили благата вест.

Светлана Гущерова до последно кри, че е бременна
Снимка: Инстаграм

Според изданието експлеймейтката е дарила съпруга си с момченце. А най-щастлив бил дядото на мъника – Добромир, тъй като богаташката фамилия най-сетне ще има наследник, който да продължи рода.

Както бременността, така и самото раждане на Светлана е обвито в пълна мистерия. Цели девет месеца тя не обели нито дума за деликатното си положение и не потвърди, че с Християн чакат ново попълнение в семейството. Така и не се разбра дали бременността й е факт или пък медийна спекулация.

Не става ясно кога по точно Гущерова е посетила родилния дом. Раждането на новия наследник е пазено в дълбока тайна. Както няма информация как ще се казва бебето. Говори се, че може би новороденото ще бъде кръстено или на баща си, или пък на дядо си Добромир. В такъв случай двете деца ще са адаши – Добромир и Добромира. Но няма нищо за чудене защото в семейство Плевнелиеви има такъв прецедент. Брат и сестра се казват Йоан и Йоана.

Младата майка след раждането на второто си дете
Снимки: Инстаграм

Този петък обаче младата майка за първи път от няколко месеца насам се появи в социалната мрежа  и се показа в цял ръст.След като преди упорито криеше наедрелия си корем.

Първо се пусна от фризьорския салон с нова прическа, а после се снима с нощница и халат, явно от новата си колекция и изглежда в перфектна форма. Сякаш никога не е била бременна, предават от Хотнюз.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар