Ексклузивно! Светлана Гущерова е бременна! (Моделката ражда в началото на март – Всичко за събитието)

Ексклузивно! Светлана Гущерова е бременна! (Моделката ражда в началото на март – Всичко за събитието)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова най-накрая успя да забременее от бившия на Мария

Светлана Гущерова и Християн ще станат родители в началото на месец март

Светлана Гущерова е бременна! Съдбата най-накрая се усмихна на Християн Гущеров и в първите месеци на новата година ще стане баща. Плеймейтката е жената, която първа успя да забременее от бизнесмена. Влюбената двойка е на седмото небе, че в началото на март ще се роди първия им наследник, пише „ШОУ“.

Гущеров е на седмото небе след направен видеозон, където се видял и полът на бебето. Семейство Гущерови ще се увеличи с още един мъж.

Светлана Гущерова бременна

Снимка: Инстаграм

Милионерският наследник Християн Гущеров преболедува тежко връзката си с фолкпевицата Мария, с която няколко години опитваха да създадат потомство. След като миньончето така и не успя да забременее, той я изхвърли от дома си и се залюби с плеймейтката Светлана.

Няколко месеца след като заживяха заедно, Василева и Гущеров започнали да работят за бебе. Нещата не се случили толкова бързо, колкото искали. Но за всяко нещо си има време. Ето, че само няколко месеца след като вдигнаха сватба в тесен семеен и приятелски кръг, бебето е на път. Още повече че в края на тази година ще чукне 31 години. В последно време Светлана много се притеснявала от напредването на възрастта и че все още не е успяла да свие семейно гнездо. Попаднала на точния човек, след като водещо нещо за Гущеров е именно продължение на рода му, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар