Ексклузивно! Росен Плевнелиев призна: Деси е бременна, ще имаме момченце! (Вижте разкритието му)

Ексклузивно! Росен Плевнелиев призна: Деси е бременна, ще имаме момченце! (Вижте разкритието му)
5 (100%) 1 vote

Росен Плевнелиев призна за първи път, че Деси Банова е бременна

Росен Плевнелиев потвърди, че с половинката му чакат бебе, момченце

Росен Плевнелиев потвърди за първи път, че половинката му Деси Банова е бременна. По време на церемонията по дипломирането ма студентите от Американския университет в Благоевград, бившият държавен глава обяви, че наистина ще става отново татко.

Плевнелиев бе специален гост на събитието, но дойде без синоптичката, тъй като самият той каза, че вече имала коремче и предпочитала да си почива. На въпроса кога очакват бебето, Росен Плевнелиев отговори:

„Средата на септември чакаме бебето. Сигурно е, че ще е момченце.“

Според слухове двойката планира да вдигне сватба най-вероятно през лятото, преди да се появи бебето.

Росен Плевнелиев и Деси Банова бременна

Снимка: Булфото

Деси Банова и Росен Плевнелиев разкриха своята любов пред медиите през месец октомври 2017 г. Тогава стана ясно, че няколко месеца по-рано двамата присъствали на едно и също събитие, където се харесали и започнали да общуват. Преди време чаровната Банова сподели, че е получила романтично предложение за брак от Росен Плевнелиев, по време на едно от пътуванията им до красивата Виена.

„В интерес на истината не беше изненада за най-близките ми, защото той още от самото начало беше споделил за сериозните си намерения. Просто беше изненада мястото и начинът, по който го направи.“ – сподели преди време бъдещата булка, предават от az-jenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар