Ексклузивно! Разкриха сурогатната майка на близнаците на Алла Пугачова (Вижте признанията на Елена Ширинина)

Гласувайте за статията

Елена Ширинина призна, че е износила близнаците на Алла Пугачова и Максим Галкин

Алла Пугачова и Максим Галкин имат две прекрасни деца, родени от сурогатна майка. Името , на която до скоро бе пазено в тайна. Журналистите обаче успяха да разберат коя жена всъщност износи близнаците Лиза и Хари.

Лиза Галкина копие на Елена Ширинина
Снимка: Гугъл

Елена Ширинина бе смятана за роднина на примадоната, но се оказа, че няма с нея роднинска връзка, просто е дарила семейството на Алла Пугачова и Максим Галкин с деца. Пред „Актуальные новости” жената разказва, че що се отнася до раждането, тя го приела като добре платена работа.

За Елена не било проблем да носи децата под сърцето си в продължение на 9 месеца и после да ги даде на друго семейство. Като подчертава,че се радва да ощастливи 44-годишният комик и 71-годишната Пугачова да имат собствени деца.

За размера на паричното обезщетение обаче Ширинина мълчи. Тя обяснява още, че за всяка сурогатна майка е трудно да осъзнае факта, че родените от нея деца не й принадлежат. Още от самото начало на бременността си тя се настроила, че децата в корема й не са нейни и това й помогнало да преодолее стреса, когато дойде времето да се откаже от бебетата. Като добавя, че зачеването, бременността и раждането са извършени в рамките на подписано двустранно споразумение, предават от topdaynews.ru.

Алла Пугачова и Максим Галкин с близнаците Лиза и Хари
Снимка: Инстаграм

Остава само един въпрос без отговор, чий биологичен материал е износила и не е ли тя и истинската  майка на Лиза и Хари. В мрежата се води упорит спор защото по онова време когато са заченати близнаците Алла Пугачова не е имала годни яйцеклетки. Нито пък е можела да замрази такива и да ги използва след 7 години.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар