ИЗНЕНАДА! Вижте коя е новата приятелка на Багата!!!

Гласувайте за статията

Новата приятелка на самбиста е доста горещо парче. Девойката отказва да коментира и твърди, че с Иванов са само приятели

Благой Иванов - Багата

Русото изкушение доста прилича на бившата любима на Багата – Златка Райкова

Стана ясно, че раздялата между Багата и Любина е окончателна и няма шанс да се съберат отново. Обаче докато слуховете сочеха, че Багата е изоставен, май ще се окаже точно обратното. Според различни източници, Любина не можела да понесе изцепките на бореца в шоуто ВИП Брадър и затова му била шута.

На последните светски събития и купони Багата се появява сам, а Любина никаква не се вижда. Но мистерията най-после е разкрита и стана ясно, че вече има кой да утешава разбитото сърце на Благой.

Новата приятелка на самбиста е доста горещо парче. Името и е Гентиана Халити, блондинка, плеймейтка, която освен по конкурси се изявява и като еротична танцьорка. Русото изкушение доста прилича на бившата любима на Багата – Златка Райкова и е възможно това също да е привлякло бореца към нея.

Двамата случайно са били видени пред хотел „Родина“ в София, в компанията на други мачовци, но си личало, че Благой и Гентиана са двойка, писа lifestyle.bg. Девойката отказва да коментира и твърди, че с Иванов са само приятели. Обаче в скорошно интервю признава, че си пада по лоши момчета с атлетични тела и в случая е намерила точно такъв.

Общи снимки на двамата бяха пуснати в мрежата, но доста бързо изчезнаха, явно връзката им все още се пази в тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар