Ексклузивно! Пипа Мидълтън роди момченце (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Пипа Мидълтън стана майка три дни след сватбата на Йожени, сестрата на Кейт роди момченце

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс, които сключиха брак през май месец миналата година вече са щастливи родители на момченце.

Бебето се роди в лондонската болница „Света Богородица” точно там където херцогинята на Кеймбридж даде живот на трите си деца.

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс на сватбата на принцеса Йожени
Снимка: Gettyimages.ru

Представител на семейството съобщи пред британската преса, че всички са невероятно щастливи от появата на наследника и майката и бебето се чувстват отлично.

Да припомним, че слуховете за бременността на Пипа се разнесоха още през април. А през юни самата сестра на Кейт Мидълтън потвърди благата вест.

Въпреки липсата на опит мисис Матюс се отнасяше много сериозно с деликатното си състояние. Тя като голям фен на здравословния начин на живот успя да адаптира режима си на тренировки към бременността си. Редовните й занимания със спорт й позволиха да запази отличната си форма до самото раждане.

Снимка: Gettyimages.ru

Семейната двойка бе напълно подготвена за раждането на бебето. В края на месец август те се преместиха в луксозното си имение в Западен Лондон, където приготвиха детска стая и стая за игри за малкия.

Бременната Пипа и Джеймс Матюс присъстваха на кралската сватба на принцеса Йожени в петък. Макар, че терминът й наближаваше по-малката сестра на Кейт изглеждаше ослепително както винаги. Тя може да разчита на съветите на херцогинята на Кеймбридж в отглеждане на малкото тъй като тя три пъти вече е ставала майка и има богат опит, предават от spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар