Ексклузивно! Петко Димитров проговори за припадъка на Яна в БИГ Брадър (Вижте ще съди ли шоуто)

Петко Димитров с първи коментар ще съди ли БИГ Брадър за припадъка на Яна, бизнесменът с откровена изповед

Малко след края на БИГ Брадър Петко Димитров се закани да съди БИГ Брадър за инцидента със съпругата му Яна по време на шоуто. Която се поряза и припадна.

Хореографката остана в Къщата на Големия брат едва 11 дена. Но пък изпадна в една от най-инфарктните ситуации, случва ли се в Нови хан. Тя колабира в кухнята, но Петко не успя да види точно какво се е случило с любимата му половинка защото се намираше с гръб към нея.

Снимка: kliuki.net

След края на формата бизнесменът изгледал кадри от инцидента и много сериозно се изплашил от произшествието. Това се случва по време на едно предаване на което е гостувал. Именно тогава Петко става пряк свидетел на припадъка на Янчето и къде на шега, къде от уплаха заплаши със съд риалитито.

Снимка: kliuki.net

Към днешна дата обаче бизнесменът е на съвсем друго мнение. Той разкри в ексклузивно интервю за Жълтите новини на ПИК, че няма никакви претенции към шоуто. Вината не била на БИГ Брадър. Единствения виновен, който Петко вижда това е Диона. Която по време на инцидента е до Яна.

Обвинява нея, че не е реагирала адекватно и затова в последствие я номинира. Димитров твърди, че това момиче няма много капацитет. Защото когато видиш, че някой припада не може да не реагираш. Явно на Диона нещо й липсва, категоричен е Петко, предават от новинарската електронна агенция ПИК.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.