Ексклузивно! Мис България Тамара Георгиева е бременна (Блондинката чака дете от милионерски син)

Гласувайте за статията

Мис България Тамара Георгиева обяви, че очаква първото си дете

Една от най-скандалните носителки на титлата Мис България чака бебе.Тамара Георгиева е бременна от приятеля си Стивън Роуз. Щастливата новина миската съобщи в социалната мрежа.

„Карантината ни влияе добре. Прекарваме повече време със семейството си. Чакаме бебе. И сега имам време да си почивам“, разкри Георгиева. Тамара и милионерският наследник очакват първата си рожба през лятото.

Мис България Тамара Георгиева бременна

Снимка: Инстаграм

Миската залива социалните мрежи са стари снимки. Тя не иска да показва наедрелия си корем. Засега Георгиева не е решила къде да ражда – в България или в Испания. През по-голямата част от годината тя живее в Барселона, където гаджето й учи. Когато младежът е във ваканция, двойката се връща в България, предава Hotnews.bg.

Бебето на миската и Стивън Роуз е планирано. Двойката отдавна мечтае да има наследник. Те няколко месеца работят по въпроса. Най-щастлива от новината е бъдещата баба- бизнесдамата Катя Роуз. Тя вижда в лицето на Тамара точната жена за сина и. Катя е много близка с миската.

Двете често ходят по почивки и се появяват заедно по светски събития. Тамара и Стивън са заедно повече от 5 години. Въпреки че очакват бебе, милионерският наследник все още не е предприел друга важна крачка – да предложи брак на красавицата, пише „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар