Ексклузивно! Миро и Златка Димитрова се събраха! (Той й прости изневярата, изловиха ги заедно на море)

Ексклузивно! Миро и Златка Димитрова се събраха! (Той й прости изневярата, изловиха ги заедно на море)
5 (100%) 1 vote

Миро и Златка Димитрова отново са заедно

Миро и Златка Димитрова се събраха! Моделката и бащата на сина й са дали втори шанс на връзката си, след като тя се раздели с Галин Гочев. Заради когото дори се върна да живее в родния Бургас. Нещо повече, през последните дни Златка и Миро са заедно на Каваците и изглеждат по-щастливи от всякога.

Че нещата между Черната Златка и новия й любим са свършили, стана ясно от Инстаграм, където двамата изтриха общите си фотоси и спряха да се следват един друг. На мястото на Галин в профила на бургазлийката се е настанил отново Миро. Източник на в-к „ШОУ“ докладва пред изданието, че преди броени дни е видял старата, нова двойка на родното Черноморие.

Златка пусна снимка със сина си, а на заден фон се вижда лъскавият сив „Рейндж Роувър“, който Миро си беше взел, след като разбра за забежките на жена си.

Миро и Златка Димитрова

Снимка: ХотАрена

В крайна сметка любовта надделя и те отново делят един покрив, едно легло и завивка. Дали са си втори шанс най-вече заради сина им, който има нужда да расте с двама родители.

Близки до Злати докладват, че тя горчиво съжалява за стъпката си встрани. Никога обаче не е спирала да обича Миро, но натискът от страна на неговото семейство, което все още не я приема, й е дошъл в повече.

Може би кратката раздяла ще се отрази освежаващо на връзката им и ще започнат да се обичат и уважават още по-силно, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ексклузивно! Миро и Златка Димитрова се събраха! (Той й прости изневярата, изловиха ги заедно на море)”

  1. МКАСВ

    авг. 16. 2018

    Претоплен боб

    Reply to this comment

Добавете коментар