Ексклузивно! Мария заби Кирил Десподов (Певицата и футболистът с тайна интимна връзка – Подробности)

Гласувайте за статията

Мария с нов любовник, мачка чаршафите с младия футболист Кирил Десподов

Мария в тайна афера с футболиста Кирил Десподов ексклузивно научи ХотАрена. Певицата и младока, който рита за австрийския клуб Щурм се запознали на участие на миньончето. В момента двамата не афишират връзката си, а поддържат тайни интимни отношения.

Според запознати фолк дивата, на която й се носи славата на голяма палавница имала и паралелна връзка с богаташ. Който й се води официален спонсор.  Кирил, който е впечатляващо по-млад от нея с цели 14 години Мария използвала само за сексуални забавления, пише „Уикенд“.

Снимка: Инстаграм

Десподов също не умирал от желание аферата им да става публична. А заради факта, че работи зад граница влюбените не се виждали често. Но пък певицата споделила с една от най-близките си дружки, че тръпката им била изпепеляваща и страстна.

След провала и на втория си брак с Гущеров Мария избягва да споделя подробности в личен план. Единствено се знае, че след развода по едно време бе любовница на Ангел Свинаря. Който й помогна да си стъпи на краката. След това дирята на мъжете й се изгуби.

Кирил Десподов също има слава на плейбой. През тази пролет той се раздели с дъщерята на Цветелина Бориславова – Веселина. Преди това се шушукаше, че мачкал чаршафите с Гери-Никол. Веселина надушила изневярата и му била шута.

Футболистът нито страдал, нито пък останал за дълго сам. През леглото му се изнизали няколко любовници. Една от, които била Мария, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар