Ексклузивно! Лейди Гага и Брадли Купър се събраха (Двойката официално заживя заедно)

Лейди Гага и Брадли Купър се събраха, не крият вече, че са двойка

Лейди Гага е започнала да е нанася в имението на Брадли Купър. Това твърди авторитетното издание In Touch. Сега когато връзката на актьора с Ирина Шейк се разпадна певицата няма да позволи той да й се изплъзне от ръцете.

Излиза, че наистина тя е виновна за раздялата на Брадли с руския модел.

В продължение на няколко месеца се носят всякакви слухове за 33-годишната изпълнителка и за 44-годиншния актьор и режисьор. От това, че са заедно до новината, че очакват първото си дете.

Лейди Гага и Брадли
Снимки: Туитър

Същото издание се позовава на свой анонимен източник, който е близък до двойката. Той твърди, че лейди Гага започва да се пренася в къщата, която е оценена на 13, 5 милиона долара. Източникът разкрива още, че сега когато връзката на Брадли с Ирина се разпадна Гага няма да си позволи да изпусне такава изгодна партия.

Вече е пренесла някои свои неща в дома му като е пренаредила и някои мебели, като добавя, че общия им живот е нещо съвсем логично. Двамата са много влюбени и вече не се преструват, нито крият.

Списанието още твърди, че скоро двамата ще се оженят . Сватбата им ще е много пищна и разкошна. Като всяка влюбена двойка най-нормално е да искат да имат и деца, предават от slobodenpecat.mk.

Ирина Шейк проговори скоро за раздялата, но само с половин уста. Както се очакваше тя не извади на показ какво се случва в интимния й живот.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.