Ексклузивно! Кубрат Пулев проговори за раздялата с Андреа: Аз съм виновен! (Вижте признанието му)

Ексклузивно! Кубрат Пулев проговори за раздялата с Андреа: Аз съм виновен! (Вижте признанието му)
3 (60%) 1 vote

Кубрат Пулев за първи път коментира раздялата си с Андреа, която го обвини в изневяра

Кубрат Пулев за първи път коментира отношенията си с Андреа след втората им раздяла в интервю пред Ники Кънчев. Спортистът ги определи като емоции отвъд нормалното.

„Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме“, казва той в поредицата „Важното за теб с Ники Кънчев”. Спортистът призова хората да живеят за мига и да се усмихват и на лошите неща.

Кубрат Пулев и Андреа раздяла

Снимка: Фейсбук

След като певицата разказа, че много пъти той я умолявал да му роди деца и да остави кариерата си, Пулев обяви: „Не е въпросът просто да създадем деца,а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш“. Той отхвърли и упреците на Андреа, че планира политическа кариера. „Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мене – аз ще бъда изхвърлен.

Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен“, категоричен е той. Боксьорът не скри, че ходил на протести маскиран, защото не искал да бъде възприеман като рекламно лице. Държал обаче да е един от всички и да изрази гражданската си позиция, пише hotnews.bg..

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар