Ексклузивно! Кралица Елизабет се оттегля, обяви наследника си (Вижте кой ще седне на трона)

Ексклузивно! Кралица Елизабет се оттегля, обяви наследника си (Вижте кой ще седне на трона)
5 (100%) 1 vote

Кралица Елизабет е решила да се оттегли от престола

Кралица Елизабет обяви кой ще е наследника й

Кралица Елизабет се оттегля от престола! Краят на цяла една епоха е на път да приключи след като британският монарх обяви, че подготвя оттеглянето си.

Източници от двореца твърдят пред Daily Mail, че пред най-близките си хора 91-годишната кралица казала, че ако все още е на трона на 95 години, ще поиска да влезе в сила закон, наречен “Акт за регентство”. Документът ще даде на най-големия й син Чарлз да царува, дори Елизабет II да е жива. Той ще изпълнява изцяло функциите на кралицата, но без да бъде титулуван крал.

Кралица ЕлизабетСпоред източник от кралското семейство Елизабет II държи на монархията и иска промяната да бъде направена гладко, когато реши да се оттегли. Нейно Величество искала да даде път на по-младите наследници.

Принц Чарлз пък вече влизал в новата си роля, като представлявал майка си по време на две свои пътувания до Австралия и Нова Зеландия.

С това си решение пък кралицата сложи категоричен край на спекулациите кой ще я наследи на трона. От доста години се говори, че Елизабет може да прескочи сина си Чарлз в полза на най-големия си внук Уилям. Който определено се радва на много по-голяма популярност сред народа в сравнение с баща си и втората му жена Камила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар