Ексклузивно! Ивайло Захариев предложи публично брак на новата си (Снимки)

Гласувайте за статията

Ивайло Захариев предложи брак на новата си половинка

Ивайло Захариев предизвика масово вълнение, след като клекна и предложи брак на новата си любов Станислава. За да е вълнението пълно обаче, актьорът избра да го направи не къде да е, а от сцената, след края на представлението „Поручик Бенц“ в Пчеларево.

Чаровният артист, който лети на крилете на любовта от известно време насам, сподели красивия момент с колегите си Йоана Буковска и Любомир Ковачев, погледите на публиката в Дома на маестра Петкова.

Ивайло Захариев нова

Снимки: Фейсбук

Оказва се, че Захариев е обмислял как точно да предложи на приятелката си от няколко дни насам, но е избрал именно добруджанското село, за да пренесе цялата емоция от сцената директно в душата на изгората си. Колежката му Йоана Буковска била наясно с плана и накрая поканила на сцената момичето, което се грижи за гардероба на трупата – Станислава Славчева. Щом се качила на сцената, Ивайло Захариев застанал на колене и я попитал: „Стаси, ще се омъжиш ли за мен?“, пише Dobrudjabg.

И за двамата това ще бъде втори брак. Ивайло Захариев има две момчета от предишната си връзка, а Станислава – едно момиче, които вече са приятели и споделят заедно семейните почивки.

Снимки: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ексклузивно! Ивайло Захариев предложи публично брак на новата си (Снимки)”

  1. zori

    сеп. 25. 2020

    Кич!

    Reply to this comment

Добавете коментар