Ексклузивно! Златка Димитрова разкри пола на бебето (Вижте как ще го кръсти)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова разкри пола на бебчето си

Златка Димитрова каза какво име е избрала за детето си

Златка Димитрова разкри пола на бебето си! Плеймейтката, която се очаква да роди през есента, ще бъде майка на момченце, споделила самата тя пред приятелки. Поради тази причина тя е категорична, че бебокът ще носи името на татко си – Миро, който е голямата любов на брюнетката.

Златка Димитрова разкри пола на бебчето си

Златка Димитрова разкри пола на бебчето си

По този начин детето ще носи и първата буква на майка й Маргарита. Красавицата, която загуби първото си бебе през лятото на 2014г., възнамеряваше да го кръсти именно на майка си. След трагедията, която я сполетя в седмия месец, Златка промени намеренията си и сега вече държи второто дете да се казва Миро, пише hotarena.net.

Mоделката сама се изпусна как ще се казва бебокът и даже вече крои грандиозни планове за Миро-младши.

Тя смята да го загаджи за бъдещата внучка на Христо Стоичков, която ще се казва Мариана като баба си – съпругата на Камата. Черната Златка коментира една от снимките на Мика Стоичкова и директно написа под нея, че Миро и Мариана ще са гаджета. Футболната наследница се съгласи и добави усмивка.

Бившата на Благой Георгиев – Багата и все още жененият й приятел Миро се готвят да стават родители в края на септември. Горе-долу тогава трябва да роди и Мика Стоичкова. Термините на двете известни бъдещи майки са почти в един и същи ден и явно покрай това Златка и Михаела са се сближили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар