Ексклузивно! Ето я бременната Светлана Гущерова (Моделката разкри наедряло коремче – Снимки)

Гласувайте за статията

Бременната Светлана Гущерова се издаде, че очаква второ дете

Вече няма и грам съмнение – Светлана Гущерова ще дари съпруга си Християн с второ дете.

От няколко седмици се спекулира, че моделката и бизнесдама е бременна, но тя упорито мълчи по въпроса. Неволно Гущерова сама издаде, че е в очакване на втората си рожба.

Вече трета седмица тя и семейството й са се барикадирали в луксозен ВИП-комплекс на морето, като всеки ден гледаме интериора и екстериора му из инстаграм-сторитата на младата майка.

бременната светлана гущерова

Снимки: Инстаграм

На една от последните истории на Гущерова обаче лъсна истината. Отраженението на тялото й в огледалните прозорци на вилата, в която със съпруга й са отседнали, за части от секундата разкри наедрелия й корем, забеляза репортер на БЛИЦ.

Гущерови вече имат една дъщеря – Анелия Добромира, която е на година и половина. От стоп кадрите личи, че Светлана вече е в напреднала бременност и най-вероятно полът на детето вече е известен, но дали ще е момче, което да продължи фамилията на Гущерови, все още е мистерия.

Предстоящата втора бременност явно не смущава Гущерова и няма да попречи на бизнес проекта й, който стартира неотдавна – бранд за луксозни пижами, тъй като тези дни тя анонсира, че подготвя есенна колекция. Тоест тя ще се продава, точно когато се появи бебе номер 2.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар