Ексклузивно! Емилия се врече на Жорж Башур на тайна сватба (Първи снимки от събитието)

Гласувайте за статията

Емилия се омъжи за Жорж Башур два месеца след смъртта на сина му

Емилия се омъжи за втори път. Въпреки че повече от 10 години живя с Коко Динев, изпълнителката така и не го заведе до олтара. Певицата обаче от раз каза „Да“ на новата изгора Жорж Башур и то само няколко месеца след запознанството им.

За венчавката се говори от март тази година, но след жестоката трагедия, която покоси семейството — синът на Жорж — Феди, почина при нелепа катастрофа в края на май, никой не вярваше, че двамата ще се оженят. Певицата спази 40-дневен траур, отказваше участия, след това се върна на сцената, а накрая дори се щракна в бяла рокля.

Два месеца след неочакваната кончина на младежа обаче, изпълнителката и Жорж Башур си казаха „Да“. Звездата отпразнува събитието в изключително тесен кръг. Сватбата бе планирана именно за средата на лятото, но до последно никой не очакваше, че наистина ще се омъжи. При все това Емилия се реши да стигне до край и не отмени венчавката. Двойката си каза „Да“ пред много близки свои приятели и заобиколена от охранители.

По всяка вероятност младоженците ще заживеят в столичния дом на Башур, а Емилия ще се премести заедно с децата там. Певицата има две деца от бизнесмена Коко Динев — син Иван и дъщеря Мира, която е само на година и половина.

Емилия се омъжи за Жорж Башур сн. goreshto.net

Емилия се омъжи за Жорж Башур сн. goreshto.net

Засега не е потвърдено, дали Емилия смята да приеме фамилията на мъжа си или ще запази своята — Вълева. Певицата има един брак зад гърба си. Преди много години бе омъжена за известен бизнесмен, но скоро след това се разделиха. Този брак не бе благословен с деца, но връзката й с Коко Динев беше. Не е ясно дали Емилия и Жорж Башур планират още наследници, макар че изпълнителката неведнъж е споделяла, че има желание да роди още деца, ако й се отдаде възможност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар