Ексклузивно! Емилия проговори за раздялата с Башур (Вижте как издаде, че всичко е било цирк за рейтинг)

Гласувайте за статията

Емилия и Башур спретнаха страхотен цирк с мнимата си раздяла, за да привлекат вниманието към новата й песен

През последните две седмици фолк дивата Емилия е в центъра на вниманието, особено в поп фолк средите заради странното изказване в мрежата на любимия й Башур.

Бизнесменът хвърли огромна въпросителна какво точно се случва между тях с изречението, че „Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край“, а след това версията, че се е разделил с певицата, плъзнаха навсякъде.

В крайна сметка след поредни дни мълчание от страна и на двамата, ето, че най-накрая Емилия разкри истината за брака и взаимоотношенията си с Башур.

Емилия и Жорж Башур

Снимка: Инстаграм

Въпреси че отказа да разкрие за кого е бил адресиран статуса на мъжа й, гласовитата певица прие с изненада въпроса дали е разведена от Николаос Цитиридис в шоуто му наскоро.

„Аз да съм разведена?! За мое щастие няма да се развеждам!“, заяви изпълнителката и обясни ситуацията така: „…мога да кажа само, че това е отражение на моментно негово състояние. На всеки човек може да му се случи да изпадне в такъв момент.

Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските им имена“.

А феновете са убедени, че всичко случило се е просто цирк, с цел да се привлече вниманието към певицата и новата й песен, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар