Ексклузивно! Емилия аут от концерта на Пайнер (Вижте причината + Нейния коментар)

Гласувайте за статията

Емилия е поредната звезда, която няма да вземе участие в ежегодния концерт на Пайнер

Емилия хвърли бомба, като съобщи, че няма да участва в ежегодния голям концерт на фирмата „Пайнер”. Ето защо една от най-известните изпълнителки на компанията е взела това решение: „Преди да се появят каквито и да било спекулации,свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ”,смятам,че сама трябва да споделя защо взех това решение.

ЕмилияВ момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта, които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка, цялото ми време и внимание. Вече 20 години съм артист на музикална компания Пайнер-години,през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си. За това време,вече се чувствам достатъчно зряла,за да преценявам сама,кое е полезно за бъдещето ми. С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно.

На всички мои почитатели,искам да благодаря,че са с мен и вярвам,че с това отсъствие няма да ги разочаровам-с всичко,което създаваме сега, само искам да ги зарадвам”. Hotnews.bg припомня, че миналата година Емилия бе един от гвоздеите на концерта, като пренесе зрителите в ориенталска приказка. Тази година обаче те няма да могат да се насладят на таланта й, въпреки че певицата все още се води част от компанията. В концерта няма да участват още Фики и Преслава, които ще са на турне в САЩ, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар