Ексклузивно! Емануела и Елвиса се разделиха (Той се върна при жена си – Пикантни подробности)

Ексклузивно! Емануела и Елвиса се разделиха (Той се върна при жена си – Пикантни подробности)
5 (100%) 1 vote

Емануела и Елвиса сложиха край на връзката си, любовта им бързо угасна както и бързо пламна

Емануела и Мартин Николов – Елвиса вече не са двойка. Този упорит слух обикаля светските среди от известно време. И наистина крахът на изпепеляващата любов на певицата с годеника й е факт.

Емануела пак е соло Снимка: Инстаграм

Говори се, че влюбените установили с времето, че имат коренно различни виждания за бъдещия си живот. Различната представа как да продължат напред се оказала препъни камъка в техните интимни отношения и взели важното решение да сложат край. Който дойде малко изненадващо след като Емануела публично  поиска ръката на своя любим. А той й каза „да” и се съгласи да я заведе пред олтара.

Според запознати Мартин Николов се е върнал при жена си. Емануела, която е известна като мъжемелачка този път не успя да съсипе семейството на милионерското синче.

Фолк фурията отдавна е известна, че има слабост към богаташи, разкриват хора от обкръжението й. Но все не й върви с тях. За пореден път певицата  удари на камък и както се казва слънцето вече не грее в нейната градина.

От профила на пайнерката в социалната мрежа можем да установим, че тя отдавна не е качвала снимки със своя любим. А старите с него мистериозно липсват. Което е ясен знак,че наистина не са заедно. Въпреки, че красивата фолк фурия не е признала публично за края на връзката си. Но едва ли са се разделили като приятели.

Близки до Емануела разправят, че тя се е отдала единствено на кариерата си  на отглеждането на двете си деца, предават от blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар