април 16, 2024

Ексклузивно! Диана на Тервел Пулев след изневярата му: Това не може да ни бутне, прекрасно семейство сме! (Вижте реакцията й)

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-diana-na-tervel-pulev-sled-iznevyarata-mu-tova-ne-mozhe-da-ni-butne-prekrasno-semeystvo-sme-vizhte-reakciyata-y/159115 Kliuki.net
Ексклузивно! Диана на Тервел Пулев след изневярата му: Това не може да ни бутне, прекрасно семейство сме! (Вижте реакцията й)

Диана на Тервел Пулев го защити след скандала с изневярата му„Цял ден близки, приятели и журналисти ме занимават с някакъв скандал, който е скалъпен. Някой си прави ПР на наш гръб”

, това заяви Тервел Пулев, няколко часа след материала на TrafficNews, в който пловдивски боксьор - Боньо Робовски обвини в изневяра съпругата си и то именно с известния боксьор. „Нека хората сами да си решават семейните проблеми без да ни намесват. Ние сме едно прекрасно семейство, с две прекрасни деца. Това не може да ни бутне изобщо”, пък заяви съпругата на Пулев. [caption id="attachment_160494" align="aligncenter" width="967"]Диана на Тервел Пулев Колаж: Клюки.нет[/caption] В личния си профил Робовски е публикувал чат разговори между Тервел Пулев и пловдивчанката. Двамата любовници водят разговори във вайбър и месиджър, но не след дълго истината излиза наяве. В чатовете те постоянно си казват колко много се обичат и че това между тях не е временна авантюра, а нещо наистина истинско. "Подарявам ти я, да сте живи и здрави!!!Аз продължавам напред!!!! Колега си ми и искам да знаеш - коя жена пуска жалба да те затворят 24ч за домашно насилие и на следващият ден си идва вкъщи и прави секс, след което и аборт. Да си имаш едно наум." - пише разгневеният съпруг, който е бивш боксьор. Целият скандален чат между Тервел и любовницата му може да видите ТУК.