Ексклузивно! Джулиана Гани се сгоди отново! (Силиконката готова да се омъжи за новия си – Фото)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани се сгоди отново, без разводът й да е приключил официално

Джулиана Гани е готова да мине под венчило за втори път

Джулиана Гани се сгоди отново! Силиконката още не се е развела официално с мъжа си Станимир Ташев, а вече гледа към следващата си сватба.

Любимият на миската е намерил нестандартен начин да й предложи брак. На ръката си той е изписал: „Ще се омъжиш ли за мен? Сигурна ли си?“, а Джулката веднага влиза в тона му и изписва на своята ръка: „Да! Винаги! Найденова!“. Това става ясно от закачлива снимка, която брадърката сподели с последователите си в социалните мрежи.

Джулиана Гани нов

Снимки: Фейсбук

Откакто са заедно с Илиян, Джулката сия от щастие, заредена с много положителна енергия, която освен в любовта влага и непрестанните си професионални ангажименти.

Джулката все още не е се развела официално с предишния си съпруг Станимир, когото напусна след година брак, разочарована от мързела му и несериозното отношение към брака. Благодарение на миската той си поживя като принц, разчитайки дори за джобните си пари на крехката си съпруга. Слуховете разнасят, че след раздялата с Джулиана, той се е върнал отново при възрастната си спонсорка, но все още не може да преглътне изненадата от шута който отнесе от Гани.

Дори се е заканил, че няма да й даде развод. „Това няма как да се случи, оставила съм всичко в ръцете на адвоката ми, който съм сигурна, че ще доведе нещата до щастлив за мен край“, споделя влюбената Джулиана, предават от Blife.bg.

Джулиана Гани годеж

Снимки: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар