Ексклузивно! Деси Цонева показа бебето си (Малката Бианка-Димана е едва на ден – Снимки)

Деси Цонева показа новородената си дъщеричка, въпреки, че е само на ден

Деси Цонева снощи стана майка на прекрасно момиченце, а днес вече е на работна вълна и обмисля предстоящите си служебни задачи в „На Кафе“. Това заяви самата тя от „Майчин дом“ в телефонен разговор с колегите си.

Брюнетката се възстановява по план и показа отлично настроение, а вече си представя и скорошното си добре познато динамично ежедневие, нищо че ще бъде с новородено на ръце.

Деси Цонева бебе
Снимки: Instagram/show.blitz.bg

„Възстановявам се бързо, добре съм, разхождам се цял ден по коридорите, не ме свърта. Скоро се връщам на екран, имам планувани интервюта“, хвърли в потрес с ентусиазма си Цонева екипа на Гала. И добави, че не е от тези жени, които могат да бездействат.

„Ако седя вкъщи, ще се побъркам. Малкият ще ми помага, даже утре ще дойде в болницата за 2-3 часа… Голямото дете ще гледа малкото. Затова е 10 години разликата, нека да се учи от малък“.

Малката дъщеричка на журналистката и бизнесменът Явор Стефанов се казва Бианка-Димана и е с манекенски мерки – 49 см. и 2,920 кг. Майка й още отсега се похвали с какви дълги крака е тя.

Както вече се убедихме, Деси не робува на суеверията, както правят почти всички млади майки, които не показват децата си до 40-ия ден, а с гордост качи снимки на малката в социалните мрежи.

И за да може в най-скоро време отново да съчетава работата с майчинството, ще разчита много на 10-годишния си син Янчо, който вече нямал търпение да се грижи за сестричката си, предават от show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.