Ексклузивно! Деси Цонева вдига сватба до дни (Всичко за събитието + Нови разкрития за бебето й)

Гласувайте за статията

Деси Цонева сключва брак, бременната журналистка подписва в гражданското

Деси Цонева ще се омъжи за любимия си Явор Стефанов до дни. Самата тя призна в интервю, че ще стане законна съпруга на издателя преди да се роди дъщеричката им.

 

Церемонията ще е бутикова. На нея ще присъстват само кумовете и сина й, който ще има важната роля да е фотограф. Но най-голямата изненада, която сподели бъдещата булка е, че ще се сродят с шеф Иван Манчев и неговата приятелка. Които ще кумуват на младоженците.

Снимка: kliuki.net

Бременната журналистка сподели, че сега пищна церемония няма да има. Но въпреки, че ще са в камерен състав тя ще е с булчинска рокля. Която е взела назаем от своята приятелка модела Глория.

Голямото парти ще е следващата година. Тогава вече ще и има голям купон. От сега е известна датата на венчавката. Тя ще се случи на 3 юни когато е третата годишнина на връзката й с Явор. По това време бебето ще е отраснало и вече няма да го кърми, разкрива лъчезарната Деси Цонева.

Тя издаде още, че дъщеричката й, която ще се роди в края на октомври ще има две имена с тире. Второто ще е Димана с в чест на починалия й баща. А първото ще дойде с раждането на бебето.  То ще зависи от  това на кого повече прилича малката и тогава нейните родители ще решат как да е цялото й име.

Деси Цонева мечтае църковния й брак да е в някоя от резиденциите. Но няма да е в Евксиноград защото там се случил инцидента с баща й, предават от Жълтите новини на ПИК.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар