Ексклузивно! Гюлджан на Фики Стораро бременна с второ (Вижте как крие наедрялото си коремче)

Ексклузивно! Гюлджан на Фики Стораро бременна с второ (Вижте как крие наедрялото си коремче)
4.67 (93.33%) 3 votes

Половинката на фолк звездата крие коремче с широки дрехи

Фики Стораро става за втори път баща, научи репортер на LifeOnline.bg. Информацията бе съобщена от близък до музикантското семейство Стораро.

Според източникът любимата на Фики била в началото на втората си бременност. На Гюлджан едва сега започвало да й личи, че чака бебе и тя пазела в пълна тайна благата вест. За съжаления съпругата на певеца няма личен профил в социалната мрежа и затова липсват нейни актуални снимки. Единствените, на които можем да я видим са тези, които бъдещият двоен татко публикува.

На кадрите, които Фики Стораро пусна по повод рождения ден на първородния си син се появява и Гюлджан, която умело е скрила наедрялото си коремче с широка рокля тип „солей”. Освен това на фотосите е заела наведена поза и с това потвърждава информацията на изданието, че наистина очаква второ.

Бременната Гюлджан предвидливо се е навела напред за да не лъсне наедрялото й коремче
Снимки: Инстаграм

Въпреки слуховете, че двойката има семейни проблеми заради изневерите на Фики, за Свети Валентин той й се обясни в любов, която отббелязаха със страстна целувка. Явно певецът подобно на баща си държи на семейството си и ако има извънбрачни контакти като него той обича половинката си и те не са нищо сериозно, а твърде мимолетни и само от любов към спорта.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар