Ексклузивно! Глория проговори за развода с Илия Загоров: Той ми изневеряваше! (Вижте разкритията й)

Гласувайте за статията

Глория за първи път проговори за раздялата с бащата на дъщеря си

Глория за първи път проговори в детайли за брака и развода с бащата на детето й Илия Загоров в книгата си „До последна усмивка”.

Луксозното томче с изповедта на певицата и много нейни снимки, бе представено вчера вечерта пред почитатели в столичен мол. Неостаряващата Глория се появи в дълга бяла рокля и призна, че е работила върху книгата цели две години.

Глория и Илия Загоров

Снимка: Фейсбук

От над 500 страници останали едва 355, но във всяка от тях е разказа историята на момичето от Русе от бабиния дом в Две могили до пълните зали и стадиони в страната и концертите в Америка.

В автобиографията си Глория говори и за развода си със Загоров, като не скрива дори.. изневери. Любовта им започва като приказка с много страст, но славата ги разделя след повече от десетилетие семеен живот.”Започнахме да се караме, да си правим напук. Аз научавах за много негови забежки..”, разкрива певицата. Днес всеки от двамата е поел по своя път, а Глория не крие щастието си с новия мъж до себе си.

”Преоткривам човека, с който преди десет години имахме отношения. Тогава по ред причини се разделихме,включително и това, че бе ангажиран- и аз се отдръпнах. Това, че отново сме заедно, вярвам, не е случайно…Знам само, че не искам този мъж да пуска ръката ми”, завършва автобиографията си Глория, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар