март 28, 2024

Ексклузивно! Гаджето на Ергена му прави френски вятър в колата

https://kliuki.net/skandali/ekskluzivno-gadzheto-na-ergena-mu-pravi-frenski-vyatar-v-kolata-3/166561 Kliuki.net
Ексклузивно! Гаджето на Ергена му прави френски вятър в колата

Блогърката Мария Тарашманова гони конкуренцията с яки дудуци

Хубавецът Виктор не захлеби финансово от телевизионното риалити, но пък любовният му живот е във възход. Наши папараци уловиха прелюбопитна подробност от  няколко уж невинни снимки, които Ергена качи в личния си Инстаграм. На първо четене кадрите показват как мачото пътува с автомобил към неизвестна дестинация. По-внимателно вглеждане в марковите му цайси обаче разкрива шокиращи подробности.

Ексклузивно! Гаджето на Ергена му прави френски вятър в колата

В отражението перфектно се вижда как руса женска глава се е навела  към дюкяна му, а блажената усмивка доказва подозренията ни, че се Виктор се радва на засукана авто-свирка. Ако вярваме на очите си, спътницата непе някаква случайна забивка, а е актуалната му приятелка Мария. Макар злите езици постоянно да ги разделят, снимките сочат, че двамата с блогърката не просто са двойка, но и консумират любовта си по най-библейския начин, цъкат с уста завистниците.

След приключването на тв-формата, първият Ерген в бг-ефира би шута на манекенки, плеймейтки и танцьорки, и даде сърцето си на чаровната блогърка Мария Арашманова. Освен с нежна визия, блондинката се отличава със завидна интелигентност, финес и грижовност, които много са се харесали на Виктор.

Също като него Мария обича спорта, но го практикува сред природата и съчетава дългите разходки из гори и планини със списването на туристическия си блог. Освен запалена пътешественичка, русокоската видимо е доста разкрепостена, сочи отражението в очилата на любимия й. Или пък е достатъчно хитра за да държи конкуренцията далеч като редовно освобождава напрежението на романтичната си тръпка в духа на най-добрите френски традиции, шегуват се нейни последователи.