април 24, 2024

Ексклузивно в Kliuki.net! Гаджето на Денис Теофинков крие ромски произход (Вижте Алекса преди корекциите – Уникални снимки)

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-v-kliukinet-gadzheto-na-denis-teofinkov-krie-romski-proizhod-vizhte-aleksa-predi-korekciite-unikalni-snimki/166262 Kliuki.net
Ексклузивно в Kliuki.net! Гаджето на Денис Теофинков крие ромски произход (Вижте Алекса преди корекциите – Уникални снимки)

Гаджето на Денис Теофиков крие ромски произход, видя ексклузивно Kliuki.net.

Скандалната гримьорка Алекса упорито отрича, но снимките й от преди корекциите ясно показват каква всъщност е. От Kliuki.net се сдобихме с уникални кадри, на които се вижда как точно е изглеждала брюнетката преди. Когато е била с доста по-тънки устни и типични за етноса черти.

Истината е, че в произхода на когото и да било няма нищо срамно. Проблемът е, че според много от феновете на Денис са на мнение, че именно Алекса и нейното поведение са довели до трагедията със смъртта на любимеца им.

„С Десита беше добре. Тази циганка го съсипа!“, коментират онлайн потребителите, изтъквайки, че Алекса е изневерявала на певеца и по този начин е сринала и без това крехкото му психическо здраве.

Във фаталната вечер, в която Теофиков падна от терасата на седмия етаж, Алекса е била с него, но категорично отказва да разкрие какво точно е станало. Според свидетели, те са се скарали малко преди това.

Поведението й след смъртта на уж голямата й любов също е доста странно. Както пазеше пълно мълчание за връзката им, така изведнъж започна да залива онлайн пространството с техни общи снимки и излияния колко го обича и как не може да живее без него. В същото време редовно обикаля по различни екскурзии, от където с охота качва свои голи снимки. Като истински страдаща жена...