Ексклузивно! Внукът на Ахмед Доган на половин годинка! (Снимки от скъпарското му парти)

Гласувайте за статията

Внукът на Ахмед Доган – Адмир, стана на 6 месеца с лъскаво тържество

Първородният внук на Ахмед Доган навърши половин годинка, а за щастливия повод родителите му спретнаха изискано тераса-парти.

Синът на Сокола – Демир, и половинката му Памела, които станаха родители на малкия Адмир на 13 декември миналата година, събраха приятели, за да почерпят за здравето на наследника си.

Внукът на Ахмед Доган Адмир

Снимки: ХотАрена

Гордият дядо на едно от най-звездните бебета у нас не удостоил с присъствието си събитието, но пък пратил подаръка си предварително. Противно на твърденията, че Доган не одобрява снаха си, се оказа, че Демир, Памела и Адмир редовно посещават Боянските му сараи, писа „Ретро“.

За тържеството по случай 6-месечието от раждането на най-новото попълнение в семейството на Сокола майката Памела отново се постарала и поръчала тематична украса за партито, решена в синьо и бяло. Като закачка тя купила за гостите не цяла, а половин торта, на която бе изписано името на Адмир.

Приятелите й затрупали бебока с маркови подаръци, сред които дизайнерски дрешки и аксесоари, невиждани играчки и специално гравирани за него аксесоари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар