април 19, 2024

Ексклузивно! Виктор и новата му лъснаха в папарашко фото! Вижте ги за ръчичка

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-viktor-i-novata-mu-lasnaha-v-paparashko-foto-vizhte-gi-za-rachichka/166380 Kliuki.net
Ексклузивно! Виктор и новата му лъснаха в папарашко фото! Вижте ги за ръчичка

Виктор Стоянов и новата му половинка Мария Тарашманова направиха първия си папарашки дебют заедно. Досега техни общи фотоси така и не се появиха в публичното пространство и двамата упорито се крият в социалните мрежи, макар вече и децата да знаят, че са гаджета.

Kliuki.net получи ексклузивно папарашко фото на Виктор и Мария на редакционния си мейл. На снимката двамата са се хванали за ръчичка като влюбени тийнейджъри и се разхождат лежерно. Щракнати са в гръб и не се виждат лицата им, но източникът ни гарантира, че това са именно Ергенът и гаджето му.

Освен това, бърза проверка в снимковите им архиви в социалните мрежи показа, че Виктор в действителност има такъв бежов костюм, а телосложението на Мария в гръб съвпада с това на момичето от папарашкото фото.

Припомняме, че според упорития слух Виктор и Тарашманова са били заедно още преди той да влезе в „Ергенът“, което предизвика огромно недоволство сред зрители и участнички. Самият Стоянов категорично отрече да е имал връзка с Мария, докато е бил в шоуто и заяви, че са заедно едва от няколко месеца.

Съмненията обаче се потвърдиха и след изказването на една от участничките – Дениз Хайрула, че „Ергенът не е бил ерген“ и всеки може да си отговори защо нямаше реална победителка.

Ексклузивно! Виктор и новата му лъснаха в папарашко фото! Вижте ги за ръчичка